de garantie voor een geslaagde party
 

Schuim, schuim en nog eens schuim!

Schuimfeest: Publiekstrekker maar ook pure entertainment!

Schuimfeesten zijn weer helemaal terug! De schuimfeesten die Partytip levert zijn naast een grote publiekstrekker voor je feest ook echt een spektakel! Wij beschikken namelijk over een schuimkanon. Dit kanon spuit zijn schuim over het publiek heen in alle richtingen. 

Het schuim kan worden verlicht met blacklights voor een extra effect. Het is leuk omdat het een unieke ervaring biedt die anders is dan de meeste andere feesten. Het zorgt voor een geweldige sfeer en kan een leuke manier zijn om te dansen en te feesten met vrienden. Bovendien kan het schuim een ​​speels element toevoegen aan het feest, waardoor het voor alle leeftijden leuk kan zijn.

Ruim voor het feest komen we bij je langs om de locatie te bekijken en afspraken te maken over de hoeveelheid schuim die de desbetreffende avond wordt gebruikt en of we helemaal veilig kunnen schuimen!

Op de avond van het feest zijn wij ruim op tijd aanwezig om het schuimkanon te installeren. Een echt spektakel gegarandeerd! Het schuim staat je tot aan de lippen....


 
E-mailen
Bellen
Map
Info