de garantie voor een geslaagde party
 

Verhuur

Karaoke:

  • Een kleine karaoke set tot ongeveer 50 personen. 2 microfoons, mengpaneel, groot scherm, vele karaoke hits en een speaker maken uw avond compleet. Voor €100,- is de kleine karaoke set te huren die simpel te bedienen is.
  • Een grotere karaoke set tot 75 a 100 personen. 2 microfoons, mengpaneel, beamer met scherm, vele karaoke hits en een geluidsset. Voor €150,- is deze set te huur. 

Verlichting & Special effects:

Verlichting op maat nodig voor uw feest? Partytip heeft het! 

Wij bezitten heel veel verlichting voor kleine tot grote feesten en partijen. Sfeerverlichting, discoverlichting of statisch licht! Informeer naar de mogelijkheden

Wij bezitten ook; vele rookmachine's, vloeistoffen en schuimmachine's.

DJ Booth:

  • Een complete Pioneer installatie in een keurig afgewerkte flightcase.

Confetti shooter:

  • Een confetti shooter op afstand bestuurbaar. De Magix - FX Pro bevat alle mogelijkheden voor het creëren van een giga confetti party! Confetti is te bestellen bij Partytip in meerdere kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er slierten, losse confetti, verschillende kleuren, maar ook één bepaalde kleur is mogelijk. Partytip beschikt over meerder confetti shooters.

Geluidsinstallatie:

  • Al een DJ aanwezig binnen de familie? Of geen behoefte aan een knalfeest maar wel een achtergrondmuziekje van goede kwaliteit? Onze geluidsset is aan te passen naar verschillende formaties. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Partytip kan geluidsinstallatie's leveren voor alle denkbare feesten van groot tot klein. Stuur ons een mailtje met jullie wensen en wij maken een passende geluidscombinatie voor uw feest. 

Catering:

Catering verhuur bij Partytip is een extra onderdeel die wij bieden vanuit ons andere bedrijf ByBoellies. 

U kunt bij ons informeren naar eventueel verschillende buffetten en of hapjes. 

Ook kunnen wij uw feest voorzien van alle benodigde materialen zoals glazen, bekers, dienbladen, sta tafels, partytenten, etc.

Alles wordt op uw feestlocatie afgeleverd en wordt weer opgehaald. 

Iets nodig wat hier niet tussen staat? vraag naar de mogelijkheden.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info